Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text till en person

Jag ska alltid lyssna på dig

När du behöver mig

Jag ska alltid finnas

Som din dagbok i din låda

Även om du glömmer att skriva

Det kan gå flera år

Men jag ska vänta på dig

För du är min Jing och jag din Jang

Jag ska aldrig döma dig

Som jag önskar mig

Att vi kunde hålla varann

Jag din sida och du min rygg

Mot livets stormar

Ska du känna dig trygg

För dig ska jag vada i vatten

Eld om vår

Jag saknar dig så mycket

Önskar jag sagt det här

Medan tiden var vår.






Fri vers av Isvatten VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-21 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP