Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tankar vaknar

Jag borde ha förstått redan från början
Att det var fel.

Men jag ville likt barnet upptäcka det själv.
Jag ville motbevisa

Dom hade fel.
Jag hade hittat dig i en container
Fin på utsidan och smutsig på insidan.

Jag ville ta hem dig och tvätta dig ren
Du log så vackert och dina ögon var så snälla.

Men jag kan såhär i botten på glaset erkänna
Att jag hade fel.

Det kommer för mig ta tid att acceptera
Men så är det väl.

Jag är så trött och mina inre känslor drunknar
Av det lilla som är kvar.

Jag måste säga

Hej då.

Men det gör så jävla ont i mig

Att släppa taget.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-06 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP