Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

sentimentalitet är inte att förakta, och jag struntar i vad jag säger!




varför hackar jag på mig??

jag såg en kyss på bio

och känslan av vemod klamrade sig fast i mitt bröst.

en saknad jag inte visste kunde upplevas

och en önskan om ett bättre nu.

men du har det ju bra, sluta klaga, din bortskämda flicka!

jag hörde en pojke gråta

och känslan av vemod klämde sig starkare fast.

medlidande skall icke förväxlas med kärlek

men det har jag inte lärt mig ännu.

jaha, men varför tar du inte och gör det då, det vore väl bra!

ibland önskar jag att jag var fri från mina tillrättavisningar




Övriga genrer av Tiili
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-07-20 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili