Min farfars gamla vagga." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min farfars gamla vagga.


Gammal vagga.

Här ligger hon den lilla gumman

 som är mitt barnbarn,

i vaggan som många legat i genom släkten.

 Kan inte riktigt förstå det.

Hon är helt enkelt för underbar och go

10 dagar gammal och redan en person.




Fri vers av Annmargreta
Läst 1026 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 00:34



Bookmark and Share


  Cris
Grattis! vad gulligt.
och vad härligt att kunna använda en gammal vagga, det väcker minnen och tradition och värme.
2007-07-25

  Gunilla Söderström Hallström
Jag förstår dina känslor, varje liten varelse är unik.
Vaggan är en synbål på livets gång.
Kram Gunilla
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta