Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt i linje med ensamhetstemat jag körde nyss kommer denna gamla närvarande kontaktlöshet från 1979


Närvarande



Kontaktlösheten
ekar i betongen
reflekteras i glasmontrarna
representeras av representanterna
köps och säljs på marknaderna

Den spelas
på dansrestaurangerna
säljs på systembolaget
ligger i luften i lokalbussen
syns i TV rutan

Den är allestädes närvarande
Den är vår första fiende och vår sista

1979




Fri vers av Lena Renman
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 08:15



Bookmark and Share


  Lena Renman
Skrev texten 1979 men tycker att den gäller idag med om man säger så
Lena
2007-10-23

    ej medlem längre
Sant! kontaktlöshet har blivit än mer markant idag...
Klokord!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman