Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en konflikt mellan två människor ser sällan den andra vad den ena vill visa och vice versa.  Skrev denna 1977.


Konflikt



Det blåser upp till storm
mellan våra munnar

Hur högt jag än talar
så ser du bara
mina läppar röra sig

Jag håller fram
min rädsla
men allt du ser
är två tomma händer
och ett svek

1977




Fri vers av Lena Renman
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-21 15:14



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du förmedlar känslan bra, när man pratar och skäller på varandra, utan att lyssna.
2007-07-22

    Nattviol
1977 eller idag...
väldigt bra beskrivet av
en konflikt där båda såväl
vill och behöver synas/höras
men ingen lyssnar...
känslor som tar över
och motar bort!
vi är inte uppfostrade i
att lyssna på varandra, tror jag...
applåd***
2007-07-21

  Eline.P
Svårt och tungt att tala förbi varann. Så bra du för fram här känslan av hopplöshet och frustration.
2007-07-21

  stella
Känner hopplösheten tynga mitt hjärta...Snyggt jobbat!
2007-07-21

  aftermath
tidlösa rader
flertalet kan relatera
känna igen den känslan
..inte nå fram
fint fångat
2007-07-21

    ej medlem längre
Så väl du beskriver en konfliktsituation!
Applåd!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman