Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan alla överreagera och den som som får reaktionen på sig förstår oftast inte.  Men Man kan oftast rätta till det igen efter en tid.




Proportioner

Så stod jag där
tittade efter henne
när hon gick

Kaffet jag bryggt till oss
stod kvar i kannan

Jag gick in i köket och tänkte
- Vad ska jag nu med fyra koppar till

Ibland blir det lilla så stort

1999

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-22 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, ibland bli det lilla stort men även tvärtom...*L*
Gillar denna!
2007-07-22

    Nattviol
de mest irrationella tankar
kan dyka upp...
bra skrivet om det
stora i det lilla!
2007-07-22

  katt.inc
En liten berättelse som säger så mycket. Bra!
2007-07-22

    Eva Olsson
Kloka ord! Fint!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman