Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan 2

en annan
håller inte på med
självförverkligande
och sånt tjafs

om man säger

man ska inte
krångla till saker




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-07-21 17:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehe...nog så sant...inte krångla till det i onödan!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP