Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan 6

när en annan
skulle gänga sig

fråga ju prällen
om en annan
ville taga Tekla

till äkta maka
och älska
i nöd och lust

och då blev ju
en annan tvungen
att dra en nödlögn

för sånt kan man ju
aldrig veta

om man säger




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-07-21 22:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nä det är ju visst och sant...lika bra att säga JA...i farta...typ..hehe
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP