Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan 8

en annan
har ju alltid
försökt ställa upp
och vara till lags

om man säger

\"men vad vill
du själv då\"
brukar dom fråga

och då blir ju
en annan
lite osäker

jag menar
en annan
vill ju inte
ställa till bråk

om man säger




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP