Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan 9

ibland försöker
en annan ljuga
för sig själv

så att en annan
tror på det
en annan säger

på så sätt
slipper ju
en annan ljuga
för sina
medmänniskor

om man säger




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-07-22 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP