Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontaktannonstemat härjar här på poeter och det är så kul så jag lägger ut min lilla annons från 1977 igen, fast den finns i textsviten " Könsroller håller hårt" på min sida 1 här. Läs gärna där med.


Annons


Blåögd liten stinta
med godkända programmeringar
söker
blåögd liten gosse
med godkända programmeringar
för
uppbyggnad av tvåsam illusion
Svar till Snabbgifte

1977




Fri vers av Lena Renman
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 10:26



Bookmark and Share


  Albert
ja den var faktiskt söt

jag är ju faktiskt blåögd, hihi, räcker det?
men kanske en liten sämre programmering,
möjligen

nä förresten
2007-07-29

  katt.inc
Blåögd medelålders kvinna tycker denna var bra.
2007-07-23

    ej medlem längre
haha...på den tiden kanske det räckte med denna lilla annons!*L*
Super!!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman