Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod och regn.

du går baklänges över vägen
med händerna för ögonen
om du någon gång ska dö
kan det lika gärna ske nu
dina tårar glittrar mot asfalten
det är inte alls som regn
älskling, du är för vacker för att såras






Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand