Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och mina misstag.

du kanske inte har sett det
men jag klippte mitt hår igår
för din skull

du kanske har inte har märkt det
men jag har faktiskt nya underkläder på mig
för din skull

du kanske inte har hört det
men jag viskade godnatt i ditt öra igår
för min skull

du säger att du förstår
och att jag är perfekt

jag är aldrig tillräckligt perfekt
jag duger aldrig
för mig





Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand