Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man möts och inser att man har olika infallsvinklar, man skiljs och inser att man har nya olika infallsvinklar och de olika infallsvinklarna man tidigare hade, skapade dem.




Olika odds

 
För dej var allt så enkelt
Men jag hade inga mallar
- Fick göra dem själv

Det fanns givna mönster och ramar
egenskaper
beteenden
som passade
- och andra som inte

För dej var allt så enkelt

Ändå
ser du först nu
det jag såg redan


2007-05-05




Fri vers av Lena Renman
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 20:10



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kan känna igen mig själv i den där enkelheten - en slags självupptagenhet som kommer av omogenhet. Väl skrivet.
2007-07-24

    Nattviol
enkelheten att se..
det enkla och uppenbara
fint formulerat!!
2007-07-24

    ej medlem längre
Slutet lyfter upp texten till härliga höjder!!
Bravo!!
2007-07-24

    Issand.
jag gillar verkligen slutet
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman