Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Sverige har vi det bra. Här råder jämlikhet och vi har ingen fattigdom.  Alla är lika inför lagen, har samma värde och vi arbeter för ett helt rättvist samhälle.
Suck kom med fler fantasier, jag tror inte på dem heller....



Sudda sudda del 1 och 2


SUDDA SUDDA 1

Personliga historians
konturer utan Bornemark
Luther Jansson och Jättarna
ger befrielse från ansvar
över alla dessa
miljonprogram
trasiga själar
undanflykter
och annat våld
man icke tror sig
ha närvaro i

Som om det man inte minns
inte längre finns

Mars 07


SUDDA SUDDA 2

Politiskt korrekt
i förortsvilla
bland välbärgare
vita
välartade
vackra
viktigpettrar

Utan en uns av närkontakt med
utanförskap
blir blues
bara blaha blaha


Mars 07




Fri vers av Lena Renman
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 18:16



Bookmark and Share


    Nattviol
jepp!
håller med om allt
\"blaha blaha\" - riktigt bra!!
alla är jämlika -
men några är
jämlikare än andra...
Orwell 1948
2007-07-23

    Maria Malm
Ja här kan man ju försöka ta fram suddgummit och \"sudda, sudda\"..och inbilla sig att man inte har närvaro i detta..
2007-07-23

    Lillemor
Länge leve Bluesen!
\"Valfrihet\" är
nutidens modeord.
Agnarna ska skiljas
från vetet på alla sätt
o vis: skattemässigt
undervisningsmässigt
sjukvårdsmäsigt.
Till o med miljön:
vem har råd att köpa
miljöbil?
Din dikt tar upp viktiga
-glömda?- företeelser
Bra!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman