Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustation.


och vem har sagt att man alltid ska fortsätta?

Och jag gömde mig bakom tavelramarna
för vem vill se ett brustet lik med halvt
pumpande hjärta,

och vem har sagt att man alltid ska fortsätta
hoppas fastän ingen
jävla
dröm
slår
in.
?

Berätta för mig, om du tror att du vet
vet bättre än mig, alla andra

ljug för mig, ljug mig glad, levande
Ljug mig genom sjukdom och död
säg att det bara är en fas,
innan man ler igen

(för jag hoppades på den där dagen, jag hoppades för längesen. Men den slog aldrig in.

Du bad mig hoppas igen, och jag hoppades igen, jag hoppades för längesen.

Men jag lämnades ihopbruten bakom en gammal strå tavelram och de viskade om mig.

Flickan med tårar bakom ögonlocken. )




Fri vers av Noomie
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomie
Noomie