Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från pLoJverkstaden, där ännu en fågel på något okänt sätt insmygit sig.


Tunnlövat


En gång i tiden samlade jag
någons lövtunna sanningar
i en kvadratisk ask
med falskt innermått, mätt av
en medlem av Ha & krubba Hela Kakan Klubben
(http://www.detfunkarsalangedetfunkar.nu)

en ask,
med en i hast ditmålad dvärgbekasin
på det pockade locket
och en knappt för ögat synbar undersidestext
lydande: \"Made in the Land of Nowhere\"

omkring denna, nu historiska ask
knöt jag en knop utav klen tråd,
i hopp om att måttet skulle rågas
när höstens hårda vindar vänt rocken rätt
och ut skulle, så som i sagorna,
en rund och glad springare utfara
i vitaste Tendvitt, med Sanningens riddare
sittande som fastspikad uti en guldbrodyrsadel.

Men senare,
visserligen sent omsider
men ändock,
krossade jag de softade rutorna
och sköt en salva av egenodlade blomskott
utanför ditt begränsade territorium.












Övriga genrer av _Mian_
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-03-30 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_