Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tre bröder ligger mig varmt om hjärtat. syskonkärlek är sann kärlek.


osynliga tårar.

du stänger dörren till ditt rum
och tror inte att jag hör
när du gråter
men jag hör
jag hör dig skrika
av förtvivlan
även när du är tyst
och jag ser tårar
rinna nerför dina kinder
även när du ler

för du är min bror
och jag förstår dig
bättre än du tror




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-07-23 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand