Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill passa in. jag måste försöka anpassa mig. jag försöker.


inte mig själv.

jag är så fel
pratar för högt
tar för mycket plats

jag ska sudda bort mig
och bli någon annan
som passar för alla andra

jag ska inte vara mig själv
jag ska vara någon som passar
någon som sitter i hörnet
och ser på när ni andra
är som ni vill



jag ser på dig
och önskar att du förstod




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 07:59



Bookmark and Share


    Oprofessionell
alltså när jag läser den här, så tänker jag att orden och styckena är välgjorda och bra men det är något som fattas och det är själva känslan. för när jag läser den här så, ja jag känner inget speciellt inte den där lilla gnistran man kan leta efter då det handlar om sig själv, som den här skulle göra. Men visst det kan ju vara svårt också och det kanske kan ta lite längre tid när man skriver då man vill förmedla den känslan i \'\'toppform\'\' men som sagt jag tror att du har det i dig, och jag tycker att du skriver jättebra :)
2007-07-23

    Maria Malm
Nej, sudda inte bort dig! De finns alltid de som förstår och accepterar en som man är.
2007-07-23

    Nicklas VIP
Förstår känslan och känner igen den, verkligen.

Men nej, det är fel. Jag är säker på att de inte är nå fel på dig. Om du pratar högt, so what? De är de många som gör, andra talar för lågt.

Och man kan ALDRIG passa för alla andra. Därför ska du vara dig själv, då är du unik, och du kommer finna någon som passar endast dig, någon som du passar perfekt med!

Var alltid dig själv!

\"Pretending to be someone you\'re not, is a waste of the person you are\" - Kurt Cobain
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand