Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl 8.49 - limerick

 

Så var det snåljåpen från Göteborg

sa:jag känner sådan sorg

min fru blev sur

och stack till Badjipur

med mitt sparkapital i en korg

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-23 08:45



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Rätt åt gubben!
2007-07-24

  tingeling
haha, awe. Bra as usual.
2007-07-23

    BetweenTheLines
haha,lite fyndig den här,han fick inte ens korgen
2007-07-23

  Lilla My* VIP
Det gjorde hon fan rätt i!!;))
Snåljåpar betackar vi oss för**
2007-07-23

  aol
fick han korgen fy för snålhet
2007-07-23

  Antropofagen
Hon tog korgen, han fick den...!
2007-07-23

    ej medlem längre
Det lät illa det att hon tog alla pengarna
2007-07-23

    Maria Malm
Hihi..så kan det gå..
2007-07-23

    JJ VIP
Stackars snåljop! Kvinnolös och pengalös! Skoj! Mvh. JJ.
2007-07-23

  © anakreon VIP
Ja, se kvinnorna i min hemstad...!
Carl-Erik
2007-07-23

  ospray
Ha ha stackarn
skönt med en rolig limerick så här
en regnig måndag morron
tack för det och applåd !!!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg