Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


80-talet



åttiotalet
hade ett konstigt symtom

beröringsmotstånd




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 10:57



Bookmark and Share


    Maria Malm
..hm..jag tror att jag missade det..nog blev jag berörd..
2007-07-23

  Agnes
Kloka insiktsfulla ord. Som ett saftkoncentrat!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP