Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket överlämnande

Dropp,
droppdropp
droppsplash

älskar varje regndroppe

Dropp,
droppdropp
droppsplash

älskar ännu mer

jaaa, åska
kom kom KOM
till mig

våta strumpor, kall rygg, dyngvått hår
ohhh vad underbart.

................


Tänk tänk tänk.
Neeeej, sluta tänk
farligt, mycket farligt
bara känn
KÄNN

ger upp, överlämnar mig, låter regnet ta över
tar med schampoflaskan o tvålen ut i öset
renar mig

duschar naken i himladuschen
tar några danssteg
vänder ansiktet mot det forsande vattnet
låter det skölja över min kropp
dansar med i dropparnas takt
står sedan där
länge
länge.

................


Tänder en brasa i kakelugnen
låter urkrafterna torka min kropp 
såsom urkrafterna renat den.

Somnar på fällen i eldens sken.




Övriga genrer av Carol Baylis
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 11:57



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
härlig regnsymfoni
2007-07-23

  Jer
Här porlar känslor,
som renande sommarregn...
ordens helande kraft.


2007-07-23

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis