Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i månstrimman

 I månsken
glittrar sjön svart
nattugglan skriar
när mina fötter lämnar
den stora stenen

jag klyver vattenytan

sjön delar sig
månstrimman visar vägen
till dig.

Vi möts då uggleungen
får sin måltid serverad.

Jag serverar
mig
till
dig.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis