Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om o Om o Om Igen

Ett slut är ofta
bra början på något nytt  

samlar krafter nu




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-07-18 20:49



Bookmark and Share


  Tina Q
Börja om från början kan vara bra!
Och kom ihåg - när en dörr stängs öppnas en annan!
2007-07-22

  Jer
Only time will tell...
2007-07-21

    Maria Malm
Kloka ord.
2007-07-20

    ej medlem längre
Absolut!
Ett slut är alltid början på ngt nytt...
BRA!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis