Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfädernas kärleksäng, 300 år senare

Hjärnan kokar
svetten dryper
lungorna brinner

jag springer

Du messade idag
"möt mig på ängen
där våra förfäder möttes"

Mina fötter lyfter
jag nästan svävar
vinden svalkar inte

Där står du
under körsbärsträdet
 som vuxit
ur våra förfäders möte

Ditt ljusa långa hår
lockar på mig
dina kärleksvarma händer
väntar på mig

Du kvinna

Jag kvinna

Vi blir en




Fri vers av Carol Baylis
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-07-15 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis