Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Osynlig

Se mig säger du
spelar upp ditt register
för tomma stolar




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lite grym...hehe
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis