Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömligt

Inte här
du är inte klok ju
tänk om nå'n märker nåt.

Nu tänker jag inte längre
känner massans gung
känner vårt gung
din kropp emot min.

Bara vi existerar
i denna massa
ensamma bland
tusentals.

I takt med musiken
ger vi oss åt passionen
massan ger kraft
trycker på från alla håll.

Tusen fyrverkeripjäser briserar
bensinfat exploderar

på scenen efter konserten.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett perfekt ställe för lite närkontakt!! haha
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis