Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stort tack till fotomodellen som ingenting har att göra med texten.


I rummet intill

Nuskavivaranuskavivarasnälla snälla snälla

pekfingrar hårt intryckta i öronen

de utestänger ingenting
jag uppfattar bara
väggens vibrationer
ännu starkare

när de avtar

tar jag fingrarna ur öronen
försiktigt



förlåt




Fri vers av Carol Baylis
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 20:37



Bookmark and Share


  Tina Q
smärtsamt starkt *applåderar*
2007-07-22

    ej medlem längre
Gude gud så jag känner igen mig! Fast jag vägrade konsekvent att be om ursäkt och fick ännu mera stryk...
Ett slag i magen och denna berör ngt så oerhört!
Bokmärkes så klart!
2007-07-19

  Jer
Denna gjorde ont i mig.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis