Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu inspirerad av Fatimas Fri vilja


går



går genom dagen
drar streck, går vidare

passerar hinder




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 15:19



Bookmark and Share


  KristinaE
.. livet är att gå/vandra, tänker att hinder är lärande..
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP