Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en liten mailkonversation med Princess här på poeter


Trevlig tid i tvättstuga

Kan man ha
trevligt i tvättstuga

Troligtvis inte
men om

där dukas upp
ost och vin

kläderna i maskinen
får byta färg till
himmelsblått
medan njutbara nära
toner flödar ur
torkrumsventil och
en eldig älskare
knackar på
mitt i mangling
med mer vin och
ros så fin

ja då
kan jag gå
med på
att man kan få
trevligt i tvättstuga



07.07.24

So you are Brad Pitt :-)




Fri vers av Lena Renman
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 11:13



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag skulle tvätta hela tiden om jag hade en älskare i tvättstugan, tänk vad fint och välfyllt det skulle vara i linneskåpet. Bra och rolig dikt!
2007-07-25

    Maria Malm
En trevlig fest i vardagens gråhet..tja.. man får roliga bilder av denna..
2007-07-24

    Nattviol
tempusbyte är en lurig sak
jag får alltid se upp när jag
skriver! (fast det kanske vore
bättre om jag såg ner?)
din ingress - om mailkonversationen
men Princess gjorde att jag på
en millisekund tillverkade bilden av
damer i tvättstugan som hade
skitkul med vin, ost och smutsiga
strumpor...
så sen då det knackade på en
\"eldig älskare\" blev jag faktiskt
lite störd!!
man får se upp hur man genom
vissa ord kan leda in läsare på
andra tolkningar än avsett...
fast visst är det kul - för någon annan
tänker säkert tvärtom!!!
2007-07-24

  Lena Renman
Hej hopp, bytte tempus
Lena
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman