Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man fångar lyckan

Att fånga lyckan är som att fånga vatten.

Man försöker och försöker men vattnet rinner ifrån ens händer som försöker förgäves att fånga lyckan.

Men när man slutligen lär sig hur man ska kupa sina händer stannar vattnet kvar och detsamma med lyckan.

Det ända sorgliga är att man kan bli okoncentrerad och glömma bort hur man gör och då rinner vattnet undan för att aldrig komma tillbaka...




Övriga genrer av Hinata
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-24 09:42



Bookmark and Share


    legolas
Sista strofen(sista tre raderna) bara så Bra !
2007-08-23

    Noyle
Hallo peolpe, varfor kommenterar ingen? Den har va ju skitbra!!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata