Liknar kanske "Älskling...vad betyder det" men det finns så mycket tankar i huvudet som far omkring!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknar kanske "Älskling...vad betyder det" men det finns så mycket tankar i huvudet som far omkring!




Ännu ett nytt ord!

Kärring

Fult ord för dom flesta men tänk efter!

Kär som i "någon man håller kär" och ring som man ger sin käresta.

Alltså en ring man ger till sin käresta.




Övriga genrer av Hinata
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-07-23 19:15



Bookmark and Share


    Noyle
Hahahahahaha! Denna va ennu bettre en den forra!!! Den har gor ihop ennu mer i slutet och blir bara so jakla bra!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata