Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra drömmar

Vi har så många drömmar i livet
så många tankar
så mycket vi vill

De flesta inte uppfyllda
varför?

Är det rädslan inför att förlora
att inte klara av att fullfölja
att bli sårade
eller orkar vi helt enkelt inte?

Det som skrämmer dig gör dig stark


varför inte börja följa dina drömmar
dina önskningar
i alla fall lite
en bit i taget....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 22:29



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Dela upp jättemålen i små delar.. ta en i taget och helt plötsligt är man i mål..
Vackert beskrivet
2007-07-23

  Tini Tut
Japp bra ordat...
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen