Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland slänger jag kraft på helt fel person på helt fel ställe i helt fel ordning....


Som förgjort

Hade jag bara haft
huvudet på skaft
hade ingen kraft
ödslats på dig

 

07.07.23




Fri vers av Lena Renman
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 00:05



Bookmark and Share


    Nattviol
hade bara..
om jag bara...
människans dilemma
när igår aldrig går
att ändra på..
2007-07-24

  stella
Du lärde för livet Lena! Kort och gott...
2007-07-24

    Maria Malm
Klara tydliga ord. Detta känns igen.
2007-07-24

  Nikolai Jungsin VIP
Kärnfyllt och klart
2007-07-24

    ej medlem längre
Det är ruter i denna!
Bra!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman