Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi slutade bry oss för länge sen livet hann ifatt oss och vi mindes allt vi glömt bort att säga


livsfunderingar.

och vi tar inte livet på allvar längre
kastar oss nedför varje stup vi ser
även du och jag ser ljuset i tunneln
när vi kisar mot solen och längtar bort




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-07-24 06:19



Bookmark and Share


  albertina
Tyckte om denna väldigt mycket. Den är sann och får mig att fundera lite extra på hur underligt livet kan vara ibland. Bra
2007-07-24

    Maria Malm
Fina livsfunderingar.
2007-07-24

  ospray
Bra skrivet manar till
lite eftertanke
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand