Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör det här ont, älskling?


stegvis tortyr.

och vi slog sönder alla glas
så vi kunde trampa hål på våra fötter
så vi inte behövde komma ihåg allt annat
som gjorde ont under våran hud




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 06:21



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Aj, aj...
Bra skrivet. Den fysiska smärtan är ibland lättare att hantera än den psykiska. Därmed inte sagt att man bör skada sig själv.
2007-07-24

    Nicklas VIP
Du skriver i bilder.
Och en bild säger mer än tusen ord.

Gillas!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand