Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


läser



läser en roman
som får mitt liv att verka

ytterst intressant




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP