Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vvvvåren2


travar av timmer
barkat och blankt
lövbruna jord
pölar i grus

knotten som vingarna bär

hankatt vill honan
hon väljer vilt

doft från där under
isblock som avtäcks

minnen från tider
ingen kan minnas

vår invaderar
vacklar, står

vintern besegras
vill mer, jag når
vill mer, jag mår

som en vår




Fri vers av vissla
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-03-31 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är ju super-bra! Väldigt melodiskt!
2005-04-01

    ej medlem längre
Väldigt snyggt skriven måste jag säga.
2005-03-31
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla