Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade en vän,  som jag såg för rätt länge sen, undrar om hans onda apa kommit igen...




Apan på axeln

 

Kära vän
härmed har jag den stora glädjen
att meddela att " apan på axeln "
tack vare min magiska förmåga
numera är både synlig och kontrollerbar

dessutom fylld med diverse godbitar
att konsumera efter behag
- så kallade Tit-bits

Så titta på och sen kan du
helad gå!

April 1977




Fri vers av Lena Renman
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 12:47



Bookmark and Share


  Eline.P
Gillar detta! Tittar man riktigt noga sitter det en apa på var mans (kvinnas) axel. Svårtämjd! Man lär sig leva med det här sällskapet ;)
2007-08-06

  Lena Renman
Fem små apor hoppade i sängen.. En föll ned och slog sitt lilla huvud :-)

Från Lena som apar sig
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman