Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelt liv?

dubbla lås, omöjliga att öppna
du vill inget visa, inget berätta

dina hemligheter sitter lika tryggt
som om du vore på månen
och kvar jag här

en gång sa du att det är själviskt
att berätta om dubbla liv

kvävs man inte av samvetet då?
eller kan det vara så att du har vant dig?

vad finns det att dölja?

OM jag skulle tilllåtas gräva
vad skulle jag se?


vill jag veta eller krossas min värld då?




Övriga genrer av saaana
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 16:23



Bookmark and Share


    Brell
Det finns bara ett sätt att få svar på den frågan....om du nu vill ha svar...
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

saaana