Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt ställe

För mig bort, bort från detta mörker.

Från problem och krav som får en att kvävas.

Ta mig långt bak i tider. 

Till lekar vid våran bäck,

där man kunde höra vattnet brusa

och träden var hus o vattnet hav.

Ta mig dit, där bekymmer inte finns.

Där fantasin fick oss att glömma

och där guldsökandet var i lera.

Där tiden stod still.

Ta mig bak i tiden, vi börjar om igen.

Stannar i tryggheten.

Du och jag.




Fri vers av saaana
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 17:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Läser och omläser, tänkvärt !

2019-02-18

    theredroses
Fint skrivet!!:)
2008-07-24

  Havsjungfrun
Fint!
2008-05-13

    snöö
Vackert diktat! O jag vill också drömma mig tillbaka ibland!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

saaana