till mamma                       

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

       till mamma                       




din maktlöshet

förstår att du blir ledsen och

ibland fäller tårar

när du måste möta det du inte vill kännas vid

 

en mors kärlek är väl bland dom största

trots att

många fel är gjorda

 

förstår känslan av maktlösheten

av att behöva se

ditt barns värld falla i bitar

se hur hon går in i ett mörker

 i en annan värld  

 hon inte kan ta sig ur

 

förstår att en del av dig stannade i den tiden

en tid som står still

en tid du inte vill se

något du inte vill möta

 

men när du måste se

när du påminns om en grymhet

förstår jag att du ibland fäller tårar i din ensamhet

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 12:44



Bookmark and Share


    Brell
Mammor, vad vore världen utan dem? Å visst är det förståeligt att de fäller tårar.
BRA!!!!
2007-09-02

    snöö
Den här dikten berörde mig mycket, för jag känner igen mig i mamman i dikten. Finns inget svårare än att se sina barn ha det svårt. Dina ord har verkligen fångat känslan av det. Jätte fint skrivet.
2007-09-01

  jasminflowa
jättefint skrivet,, mammor är bara människor trots allt.
2007-09-01

  DanSan
****************

Smärtsamma rader
här väl förmedlade!

BRAVO

****************
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

saaana