Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever i en önskan

jag väntade på ett sken
flödande ström av liv

på lyckan
väntade på gnistan

det som tänder till
det som får en att känna sig som femton
blåögd
fri
inga stopp på vägen

jag väntade
längtade

orörd
blåögd
lycklig
olycklig

jag väntade
önskade

det fanns inte
det var overkligt
en dröm
min dröm

overkligt

jag väntar
dum
blåögd
ensam
om
min
dröm

väntar på livet
går miste om livet

jag väntar




Fri vers av saaana
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-08-03 11:19



Bookmark and Share


    snöö
Gillar din dikt, vemodigt. Men det är nog så att livet fortsätter medan vi väntar...
2007-08-06

    Brell
Alla dessa minuter du väntar är livet som passerar...
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

saaana