Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige i nötskal

Det var du som skulle fly, du som skulle få lämna allt, familj, vänner.

Det var du som skulle få magplask, ångest, stenar kastade efter dig!

Du som skulle få lämna tryggheten, alla kära platser, havet.

Du som skulle bli hotad, rädd och vilsen.

Du fick 1 år, jag ett helt liv.

Jag får leva utan allt nu, det du fått tillbaka.

Du kom ut efter 6 månader, ett rent hån!

Hoppas du fick ett rent helvete när du satt inne.

Jag hatar dig, jag hatar mina beslut.

Man ska aldrig anmäla.

Bara ta emot o svälja.

Gå vidare, glömma.

 

 




Övriga genrer av saaana
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 15:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som berör mej mycket...känslan av avståndstagande och
svår vånda väl beskriven...ja...
2008-06-23

    headspinn 488
blir så ursinnig när jag läser denna texten vet ju vem den handlar om
mår illa när jag tänker på de äckliga fläskberget men fan så bra skrivet av dig
2008-04-08

    snöö
Det var tunga ord att läsa. Om det handlar om dig själv beklagar jag vad du har fått uppleva. Men visst är det ofta så i många olika sammanhang. Den som är förövaren klarar sig ofta bättre än offret. För den drabbade är det säkert skönt att få glömma och gå vidare, hoppas det lyckas. En mycket stark text.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

saaana