Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del av henne

någonstans mellan

nutid och dåtid

befinner hon sig

 

hon söker efter det

som några lämnat bakom sig

det som många kallar för

sorg

olycka

förgånget

 men för henne är det lycka

för varje gång hon ser ljuset

och kan förstå lite till

och lyckan finns kvar tills

mörkret kommer och får henne att glömma

 

då tar hon en del av sitt jag och blickar framåt

 




Fri vers av saaana
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-14 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saaana