ältar ältar ältar...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ältar ältar ältar...




älta svin

 

det var på den tiden då ni greppade taget om mig 

på den tiden allt försvann 

den tiden då allting vände

tiden då mörkret vann

 

utan att bry er om vad ni gjorde med mig

utan att tänka på sår som aldrig läker

utan att förstå att min värld skulle bli svart

höll ni mig kvar och jag kom ingenvart 

 

 Lämna mig här

som ingenting har hänt

lämna mig kvar

utan några som helst svar 

lämna mig ältandes

skadan är redan skedd

lämna min själ svältandes

era svin!

 

vem gav er rätten att ta det ni ville ha

lämmna ärr som aldrig försvinner

vem gav er rätten att lämna delar av mig kvar

med en plåga som ständigt brinner

 

 

hur kunde ni ta den rätten?




Fri vers av saaana
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 18:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att skriva om svåra saker utan att förfalla till pekoral är en konst
den texten är väl skriven och sammanfattar känslor av äkthet på ett bra sätt...den avslutande frågan vidimerar ärrbildningen...
2008-06-23

  Havsjungfrun
En text som berör på djupet..bra!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

saaana