Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du inte får berätta

undrar vad du ser

vad du hör

när allt blir tyst och du är ensam

 

viskar dom till dig

vad säger dom

 

finns det något som lockar dig tillbaka

något som ropar på dig när du inte är där

 

känner du någon kyla

finns mystiken

finns det vilsna själar kvar?




Fri vers av saaana
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 02:21



Bookmark and Share


    Brell
De finns överallt men vad de viskar får jag inte tala om...
Gillar!!!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

saaana