Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv utan dig

Du är min helhet, utan dig är jag ingenting.

Men ändå kan allt försvinna lika snabbt som vågen lämnar land. 

Om du lämnar mig faller hela min värld i bitar.

Livet tappar mening och minnen blir plågor.

Drömmar blir ångest

och längtan efter dig förvandlas till ett skrik inom mig.

Skrattet blir djupa suckar.

Gråt blir stora floder. 

Livet blir ensamt.

ljus blir mörker.

Inget "oss"

Inget "vi"

Inget kvar

Inget alls.

Bara tommhet, meningslöshet.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av saaana
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-28 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saaana