Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringen


av min nackgrop

fortplantade sig längs min ryggrad

la sig vid min svank

där den pressade sig snett nedåt

ilade behagfullt

rann ut längs mina innerlår

vände strax ovanför ankeln

fick ny styrka

rände uppåt igen över vaden

lekte ta fatt i knävecken

fortsatte in i ljumskarna

pirrade till

för att slutligen avklinga vid naveln




Fri vers av katt.inc
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 17:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
har haft känning av parasiten själv
men jag fick bukt med den sedan jag
nyst ett par gånger o gick ned i spagat
2007-08-05

  stronza
sådär känns det
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen